DAGBOK

DAGBOK

Örnnästets Kennel

Till startsidan

Tiden går…

DagbokPosted by Eva Mon, October 14, 2013 20:15:48

Oj, så veckorna flyger fram! Nu har ännu en vecka passerat, och jag vet knappt var dagarna tog vägensmiley.

Nåväl, förra veckan avslutades inte med någon tävling i alla fall. Tisdag-onsdag var jag på möte genom jobbet i Lycksele. Jag hade turen att få en minisvit med bastusmiley. Här är lite bilder på den:Klicka på en bild för att se den i större format.


Peter jobbade till kvällen på fredag, och kvällen avslutades med sedvanligt fredagsmyssmiley innan helgens kurs tog vid.Lördag- söndag höll jag i ännu en helg i utbildningen av SBK-instruktörer bruks/tävlingslydnad. Det är ett härligt och engagerat gäng som deltar. Många klubbar kommer till våren att ha duktiga instruktörer hos sigsmiley!


Texie, som var med på kursen för att visa några av sina kunskaper under helgen, hade ett välförtjänt ”soffhäng” på kvällensmiley.

Vädret är helt underbart, särskilt för att vara i mitten av oktobersmiley! Regniga dagar lyser med sin frånvaro, och istället lyser solen som fortfarande värmer en del. Det blir långa och härliga promenader med hundarna varje dag. Här är lite bilder från i fredags. Soya hittade den nya storleken av spårpinne. Jag tror minsann SBK måste göra en regelrevidering och ändra måtten på spårpinnarna…smiley

Den här stocken vägde åtminstone 5 kg. Jag räknar med att tung apportering aldrig kommer att bli ett problem för Soya, som både travade och galopperade med denna under de sista 3 km av promenaden....smiley


/Eva