DAGBOK

DAGBOK

Örnnästets Kennel

Till startsidan

Våren är här, och snart även Cuba...

DagbokPosted by Eva Tue, April 21, 2015 17:08:31

Nu har våren verkligen kommit på allvar. Efter en hel del ostadigt ”aprilväder” och många kalla stormvindar kan vi äntligen njuta av det varma vårvädretsmiley. Snön har smält bort till stor del, det är mest i skogen den ligger kvar nu.

I söndags var vi och vallade får med Texie och Foxie. Det var härligt väder, stora gräsytor och hundarna var trötta och nöjda efteråt. Här är lite bilder från dagen:

Klicka på en bild för att se den i större storlek.

Imorgon är det äntligen ”dagen D” – Cuba flyttar hem till osssmiley! Jag åker på morgonen för att hämta henne. Då är vi hemma en bra tid på dagen, och hon hinner både träffa de andra hundarna och utforska huset ordentligt innan det är kväll och läggdags. Det ska bli så spännande att se vad hon tycker om sitt nya hem och sina nya kompisarsmiley. Hmm….tro om det blir lika spännande att se vad de nya kompisarna tycker om att få en liten busig terrorist här hemmasmiley??

Här är hon 7 veckor gammal:

Fördelen med att få hem en valp är också att man kan ta valpledigt - jag måste ju vara hemma med lilltjejen den första tidensmiley. Så nu har jag fem härliga lediga dagar att se fram emot. Hoppas att vädret håller i sig, så att vi kan vara ute riktigt mycket och njuta av vårensmiley!

Ikväll ska jag åka till klubben och besöka en tävlingslydnadskurs. Planen är att deltagarna får träffa mig, en domare, och prata regler och ställa frågor om de har funderingar kring bedömning och regler. Under tiden lämnar jag Peter och Hampus åt de tråkiga, men ack så nödvändiga, sysslorna hemma… De ska städa och plocka bort alla mattor innan Cuba anländer. Vilken ”osis” att jag inte kan hjälpa till…smiley

/Eva