DAGBOK

DAGBOK

Örnnästets Kennel

Till startsidan

Cuba är här!

DagbokPosted by Eva Fri, April 24, 2015 11:42:22

Efter lite protester, gnäll och lite ylande, somnade Cuba till sist i bilen på vägen hem i onsdags. Vi stannade och rastade henne i Nordmaling. Det blev enkelt; Hon gick i koppel, kissade och lekte med en kottesmiley.

Väl hemma fick hon träffa hundarna en och en utomhus. Det gick jättebra, alla var så försiktiga med henne. Sedan gick vi in, och hon utforskade snabbt alla rum, och lokaliserade direkt var fodertunnorna finnssmiley.

Nätterna är rätt lugna. Cuba vaknar några gånger och går ut och kissar, för att sedan sova vidare. På förmiddagarna är hon pigg som en mört, och det är mycket bus. Då har vi tagit bilen till skogen, och utforskat vad som finns där. Hon blir duktigare för varje gång i bilen, och i morse gnydde hon bara någon enstaka gång, sedan var hon nöjd. Hon sitter i buren längst bak i bilen tillsammans med Texie och Foxie. De tyckte väl att det var lite jobbigt första gången, men nu går det bra. Jag tror att Cuba inte busar lika mycket där bak nusmiley.

Cuba fann sig tillrätta direkt här hemma. Hon har fullt upp hela tiden, och Foxie är nog den som är mest nyfiken på henne. I morse försökte Foxie dra igång lite lek. Hon kom med en rolig leksak i munnen och viftade med den framför Cuba, som inte var sen att nappasmiley.

Vi är så himla nöjda över denna lilla varelse, ett stort TACK till Ersmarkens kennel som gett oss förtroendet att förvalta denna lilla goding!smiley

Här är lite bilder från de första dagarna (klicka på en bild för att visa den i större storlek):

Trevlig helg!

/Eva