DAGBOK

DAGBOK

Örnnästets Kennel

Till startsidan

Ett halvår har gått

DagbokPosted by Eva Thu, August 27, 2015 14:30:26

Tänk att det redan har gått 6 månader sedan den där dagen jag satt på nålar och hoppades att det skulle födas en liten tikvalp till migsmiley! I tisdags ”fyllde” Cuba 6 månadersmiley. Tiden flyger iväg alldeles för snabbt när det gäller valpar. Hon mäter ca 55 cm i mankhöjd, så hon är en bit över Texie och Foxie nu. Men i sinnet är hon i alla fall en liten valp fortfarandesmiley.

Dagen till ära skulle jag fotografera den lilla tjejen. Det är minsann inte det lättastesmiley. Flera bilder visar en schäferrumpa, d.v.s. när Cuba går ur bild. Flera bilder är suddiga för att hon inte kan hålla sig stilla. Nåja, några bilder blev det till slut i alla fallsmiley:

Sedan tänkte jag att det skulle vara kul med ett gruppfoto. Var det någon fler som var lika positiv? Nixsmiley! Titta bara på de här fyra, ingen av dem är intresserade av att titta in i kameran…

Efter att ha lagt om några av hundarna ett antal gånger, och nästan tömt påsen med Frolic fick jag ändå till slut några bilder så som jag ville ha domsmiley:

Igår hade vi regn, regn, regn, och idag är det mulet och regnet har nyss börjat droppasmiley. Det känns lite trist nu när vi blivit bortskämda med underbar sommarvärme på dagarna. Men det är tur att man är van att klä sig efter väder, för ut går vi ju i alla fall!smiley

Idag ska vi äta tårta och fira ”människovalpen” som också växer alldeles för snabbt - Hampus fyller 15 år!smiley

/Eva